Продължете към съдържанието

Он-лайн магазин за бинокли Оптикрон: НОВО

он-лайн магазин за бинокли

Он-лайн магазин за бинокли Оптикрон: НОВО opticron.bg

След няколко месечна работа, новият он-лайн магазин за продажба на бинокли и зрителни тръби на английската фирма Оптикрон е вече факт. Може да разгледате продуктите и описанията им на Opticron.bg

Страницата съдържа описание на параметрите и цени на бинокли, монокли, зрителни тръби, стативи и аксесоари. В блога на страницата ще публикуваме интересни статии  за съвети и препоръки при избор на бинокли, монокли, зрителни тръби и разяснения за техническите параметри на оптичните уреди.

Продуктите са разделени по категории и човек лесно може да избере търсения от него продукт с помощта на филтри за всяка от тях. Описанията на продуктите включват спецификациии, които ползволяват лесно сравнение на сходни продукти.

С началото на новата страница, стартираме и ново партньорство с вносителя на стативи Benro. Ще представим няколко модела от гамата, които са подходящи за ползване с представените зрителни тръби.

Собствениците на вече закупени бинокли ще могат да напишат своите отзиви и да направят своята оценка за съответния продукт.

Моля, споделете вашите коментари под този пост и сред вашите приятели в социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *