Продължете към съдържанието

Препоръки

Препоръки:

“Благодарни сме, че имаме Йордан Христов като учител в два курса за разпознаване на птици осъщестявани от Норвежкия университет Nord-Trøndelag University College (HiNT). Те са курс за разпознаване на птиците в Западна Палеарктика със студенти от цяла Европа и курс за разпознаване на птици в България с Български студенти. Обратната връзка от студентите е отлична, както по отношение на организацията, така и за познанията на птиците. Йордан също ми помага със стартирането на нови национални обучителни курсове в други Европейски страни. Изключително съм удовлетворен от неговата работа.”

HiNT
Magne Husby, Асоц. Професор Prof. Nord-Trøndelag University College

 

“…Бихме искали да ви благодарим отново за това, че тествахте наш продукт [бинокъл Сваровски CL Companion 8×30]. Беше изключително удоволствие да четем докладите за вашия опит и изпитания. Надяваме се да запазим партньорството си…”

SWAROVSKI OPTIK Team

“От името на Пингвин Травъл Груп, бих искала да изразя нашата искрена удовлетвореност от отличната логистична и експертна подкрепа, която осигурихте за нас по време на тур за наблюдение на птици. Услугите, които предоставихте се отличаваха с отличителна перфекциозност и качество.
…Пингвин Травъл Груп очаква с нетърпение да разработи парньорството си с Вас.”

Елица Симеонова, Мениджър и Консултант, Пингвин Травъл Груп

Вижте пълния текст на препоръката тук.

“Изключително благодарни сме на Биомониторинг ЕООД за справянето с възложената задача с отличителната прецизност, отговорност и пълно разбиране. С особени познания в разпознаването на птиците, задачата е изпълнена по обективен начин. Крайните резултати от нея сочат за високо внимание към детайла независимо от неблагоприятните полеви условия и без компромис с професионалността при изпълнението на задачата.

… Смятаме компанията за лоялен партньор, на който може да се разчита и бихме препоръчали услугите и на всеки, който планира орнитологични проучвания”

Доц. Таньо Мичев, Научен директор, Екотан ЕООД

Вижте пълния текст на препоръката тук (на англ).

“Вашата работа по този изключително важен проект ще подпомогне изследователи и природолюбители да се запознаят с район от България, в който не достигат изчерпателните проучвания. Искрено благодарим за Вашата помощ и сърдечно препоръчваме професионалните услуги на фирмата на всяка организация, която търси професионализъм в областта. Приятелите на Българско дружество за защита на птиците е неправителствена организация, което е гаранция, че усилията по проучването в рамките на този едногодишен проект ще бъдат оптимизирани.”

Йоав Чуднов, Приятели на Българско дружество за защита на птиците в САЩ

Вижте пълния текст на препоръка тук (на англ).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *