Каталог на Оптикрон, 2018 г.

Нов каталог на Оптикрон за 2018 г.

Нов каталог 2018 г.

Оптикрон публикува нов каталог, в който се обявяват някои от новите модели оптика, които се очаква да излезнат на пазара през март 2018 г.

Сред новостите са:

Countryman BGA HD+

Очаквайте повече подробности скоро.

Explorer WA ED Oasis-C+

Обновен през 2018 г. с ново покритие на призмите за по-светло изображение. Това е четвъртото поколение на модела и предлага отлично качество за цената си за хора, които търсят по-бюджетен вариант на бинокъл с ED покритие и широко поле.

MM3 60 GA Зрителна тръба 

Ново поколение оптика за по-ниска цена отколкото може да си помислите. ММ3 60 ви дава възможност да притежавате и ползвате висококачествена зрителна тръба. Напълно съвместима е със съществуващите окуляри от сериите HR2, HR3, HDF и SDL.

DBA VHD+ Монокъл

Превъзходно качество и представяне на новия VDH+ ще замени дълго ползваните модели Оазис и ще вдигне високо критериите за моноклите с 42мм, предназначени за активния потребител.

Изтеглете целия каталог от тук и разгледайте всички продукти.

Каталог на Оптикрон, 2018 г.

Каталог на Оптикрон, 2018 г.

 

Може да поръчате желания от вас модел чрез онлайн магазина ни за бинокли и зрителни тръби или чрез попълване на формата за контакт с представителството на Оптикрон за България.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>